Power Apps

 

Selvom vi stadig ser Excel’s berettigelse, kan vi ikke fornægte Power Apps, som en fuldblods-erstatning i visse løsningsforslag – og langt mere end det!

Med Power Apps har du en smidig og intelligent måde, at opsamle og dele data.

, Power Apps, Excelmate

Power til dine processer med Power Apps

Hos excelmate tilbyder vi muligheden for at optimere virksomheders håndtering, indlæsning og brug af data. Dette understøttes bl.a. gennem effektiv udnyttelse af Power Apps. Med Power Apps udvikler vi skræddersyede apps, så du som kunde får det bedste udgangspunkt for indsamling, opbevaring og deling af data.

Vi har hos excelmate en lang årrække af relevant erfaring bag os. Derfor sikrer vi en kompetent og funktionel løsning for din forretning. Vi er et senior-konsulenthus, der kan yde sparring på samtlige niveauer.

Brug af Power Apps

Ved implementering af Power Apps-teknologi opnår du som kunde en række fordele, så du står stærkere end dine konkurrenter. Først og fremmest opnår du med Power Apps en stor grad af fleksibilitet, da Power Apps let integreres til mange forskellige systemer. Særligt integration til Microsoft-suiten og Office 365, herunder Power BI, Excel og SQL, spiller Power Apps rigtig godt sammen med.

Samtidig øges fleksibiliteten også i det fysiske brug, da Power Apps både kan afvikles på en PC, tablet eller smartphone. Uanset om dine kollegaer indsamler data fra den sædvanlige kontorplads eller på farten, kan du som kunde få en mere effektiv arbejdsproces med en Microsofts Power Platform.

Fordelagtige arbejdsprocesser

Power Apps er stadig nyt og relativt ukendt for mange, derfor er de færreste bekendt med de mange fordele, som Power Apps bringer med sig i arbejdslivet. Det er blandt andet fordele såsom:

  • Opsamling af data i marken, med direkte integration til dine andre systemer
  • Understøttelse af projektstyring
  • Som del-element i et større system-setup, som eksempelvis et budgetsystem
  • Skræddersyede systemer, hvor standardsystemer kommer til kort
  • Håndtering af centrale data, som ikke bor naturligt i andre af virksomhedens systemer

Du kan som kunde optimere dine manuelle arbejdsprocesser, så de i stedet bliver integreret i digitale arbejdsprocesser, der er skræddersyet efter virksomhedens behov.  Du kan med fordel læse nogle af de anmeldelser >vores tidligere samt nuværende kunder har skrevet omkring deres oplevelser ved brug af Microsoft Power Apps.

Vil du høre mere?

Ring til os for en demo af mulighederne i Power Apps

kontakt@excelmate.dk
+(45) 6038 6063

Vil du se et udsnit af vores cases?
Se et lille udpluk af de løsninger vi har udviklet her

Excel – SQL – Power Apps –

Power BI – Access

Billede af CO2 Neutral hjemmeside ikon

excelmate ApS

Sdr. Stationsvej 26,
4200 Slagelse
+ (45) 6038 6063
kontakt@excelmate.dk
CVR 41003936

© 2020 excelmate | made in excel | all rights reserved