Bemandingsplan – DEKO P/S


Excelbaseret bemandingsplan integreret med NAV

Udfordringen

DEKO havde en meget omstændig og manuel opdatering af bemandingen på opgaver. Mange af de data der blev tastet i den Excel-baserede bemandingsplan, var data der i forvejen lå i NAV.

Derudover var der en del manuel vedligehold af filen, når man skulle planlægge en ny måned.

Løsningen

Sammen med DEKO, kom vi frem til stadig at understøtte processen i Excel. Men ved en direkte integration til NAV, fik vi serveret alle ordredata live i Excel-filen.

Arbejdet med bemandingen består i dag kun af indtastninger i en formular i Excel, som får sine ordredata direkte fra NAV, igennem Excel’s indbyggede Power Query funktion. Her tildeler DEKO medarbejdere og maskiner til ordrer, som udmønter sig i en belægning ud fra opsatte kriterier.

 

Resultatet

Da løsningen er direkte koblet til NAV, har DEKO altid de nyeste ordre-data i bemandingsfilen. Den nye løsning giver desuden et nøjagtigt overblik over ressourcebelægningen med få indtastninger. Løsningen har effektiviseret hverdagen og giver samtidig anledning til færre fejl.

Med den nye bemandingsplan har DEKO udover et godt langsigtet overblik over bemandingen, også et godt indblik i historikken og nøgletal på belægningen bagudrettet.

Skal vi optimere dine administrative processer?

Tak fat i os, og vi kan sammen finde ud af, om det er en skræddersyet løsning fra os I har brug for.

Excel – SQL – Power Apps –

Power BI – Access

Billede af CO2 Neutral hjemmeside ikon

excelmate ApS

Sdr. Stationsvej 26,
4200 Slagelse
+ (45) 6038 6063
kontakt@excelmate.dk
CVR 41003936

© 2020 excelmate | made in excel | all rights reserved