Dagsrapport Power App – Eurostar A/S


Power App-baseret dataopsamling på projekter

Udfordringen

Kunden havde en Excel-baseret løsning, som i nogen grad var automatiseret i relation til opsamling og bogføring af timer og vareforbrug på projekter.

Selve konsolideringen og indlæsningen af daglige posteringer på projekter, var dog blevet en tidsrøver eftersom virksomheden var vokset, og antallet af rapporter steget.

Ud over en mere smidig løsning, var der samtidig et ønske om at man via en Tablet/App kunne indrapportere data direkte, og på den måde skære ned på IT-omkostninger.

Løsningen

excelmate udviklede en Power App, som kunne afvikles på en tablet, og som via en Azure SQL-database, var forbundet til kundens ERP-system (NAV).

Indrapportering af timer og materiale blev derfor live konsolideret i en SQL-database, som nemt derefter kunne indlæses i en kassekladde.

Via en brugergrænseflade i Power App’en, kunne forskellige brugerroller tilgå forskellige data og oversigter. Admin-brugere kunne fx vedligeholde bruger-tabeller og se status på alle medarbejderes indsendte rapporter.

Resultatet

Med implementeringen af en Power App, som afløser for Excel i relation til dataopsamling, er processen nu meget hurtigere og kræver færre ressourcer til den efterfølgende håndtering og indlæsning af data.

Ud over en masse sparet tid i økonomi-afdelingen, har kunden nu et system, som gør selve indrapporteringen en del mere smidig og med færre fejlkilder. Nye sager og varer i NAV er straks tilgængelige i App’en, så snart de er oprettet.

Skal vi optimere dine administrative processer?

Tak fat i os, og vi kan sammen finde ud af, om det er en skræddersyet løsning fra os I har brug for.

Excel – SQL – Power Apps –

Power BI – Access

Billede af CO2 Neutral hjemmeside ikon

excelmate ApS

Sdr. Stationsvej 26,
4200 Slagelse
+ (45) 6038 6063
kontakt@excelmate.dk
CVR 41003936

© 2020 excelmate | made in excel | all rights reserved